ABA Central brandskilt

Varenummer
H491
EAN:
Reference:
H491
Brandskilt med den danske tekst 'ABA-central' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 71,00 kr. 88,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
En røgventilation er en vigtig del af virksomhedens sikkerhed, eftersom danske statistikker viser røgen kræver flere ofre end selve ilden. Det er derfor obligatorisk at røgen fjernes, hvis bygningen bryder i brand, hvorfor det er vigtigt at opsætte brandskilte , der indikerer placeringen af den nærmeste røgventilation.

Et sådant skilt sørger nemlig for at brandvæsenet nemmere kan fjerne røgen og redde eventuelt fangede tilstedeværende, der nemt kunne være blevet kvalt af røgen, hvis ikke der blev skiltet med placeringen af røgventilationer. Derfor bør enhver arbejdsplads have ophængt brandskilte, der markerer placeringen af disse, for at hjælp brandredderne.

Brandskiltet er produceret i en plastik, der nemt kan ophænges på enhver væg. Skiltet er senere belagt med en rød farve, der tilegner sig megen opmærksomhed blandt tilstedeværende. Desuden er skiltet udstyret med et hjelm og flammerikon, der betyder "brandværnsforanstaltning" samt teksten "Røgventilation". Skiltet skal placeres enten over udstyret, uden på skabet eller ved indgangen til røgventilationen. Det er således også uhyre vigtigt at brandskiltet kan ses fra enhver afkrog af lokalet, hvorfor det skal placeres strategisk og under belysning.

Skiltet vil naturligvis blive godkendt af det lokale brandvæsen eftersom det lever op til Arbejdstilsynets række af krav for sikkerhedsskiltning.
Røgventilationen er en vigtig del af sikkerheden, i og med statistikker viser røgen kræver flere ofre end ilden. Det er derfor afgørende at røgen fjernes, mens bygningen er under brand og af den grund er brandskilte der indikere røgventilationens placering ligeledes afgørende.

Det er nemlig med til at hjælpe brandvæsenet, når de skal slukke branden og fjerne røgen, der kan være med til at redde fangede medarbejdere.

Sørg derfor at have brandskilte der viser hvor røgventilationen er placeret, for at hjælpe brandvæsenet.
Specifikationer
Produktnavn ABA Central brandskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV