Biologisk fare skilt

Varenummer
A367
EAN:
Reference:
A367
Advarselsskilt med symbol for 'Biologisk fare' der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 47,00 kr. 58,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Biologisk fare – Bestil advarselsskiltet her

Nogle virksomheder arbejder med materieler eller benytter sig af processer, som kan indeholde biologisk fare, det er derfor vigtigt at benytte advarselsskilt til at advare omkring biologisk fare. Især hvis man gerne vil opretholde et højt sikkerhedsniveau og være med til at forebygge uheld med medarbejdere eller  gæster.
 

Advar mod biologisk fare

Et advarselsskilt der advarer mod biologisk fare er med til at synliggøre at man skal være opmærksom. Advarselsskiltet består af et sort piktogram for biologisk fare med gul baggrund i en sort trekant, som er med til at gøre advarselsskiltet synligt. Skiltet overholder ISO 7010 og følger dansk standards regler for advarselsskilte. Når du bruger advarselsskilte fortæller du medarbejdere og gæster at der er fare for pågældende emne. I dette tilfælde er det biologisk fare og du er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og højere sikkerhedsniveau.
Specifikationer
Produktnavn Biologisk fare skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV