Branddør Hold den lukket skilt

Varenummer
H417
EAN:
Reference:
H417
Brandskilt med den danske tekst 'Branddør Hold den lukket' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Det absolut nødvendigt og obligatorisk at branddøre altid holdes lukket, da det ellers umuliggøre en passiv brandsikring på den pågældende arbejdsplads. Fordelen ved et passiv brandsikring, er at denne kan opdeles i flere sektioner, der sørger for at branden ikke spreder sig igennem bygningen med hastige skridt.

For at forebygge uheld i form af brand, kan du benytte dig af et brandskilt, der opfordrer dine medarbejdere til at sørge for at branddøren altid er lukket. Blandt andet kan dette skilt være behjælpeligt med generelt blot at holde branddøren lukket hele tiden, men især også i forbindelse med brand, hvilket kan ende med at få en uhyre vigtig rolle i arbejdspladsens generelle brandsikring.

Selve skiltet er produceret med en rød farve, der tiltrækker medarbejdernes eller de besøgendes opmærksomhed. Skiltet er trykt med teksten "Branddør - hold den lukket" samt et hjelm og flammer-ikon til venstre for teksten, der betyder brandværnsforanstaltning. Både teksten og ikonet er trykt i hvid.

Dette skilt skal placeres på begge sider af de pågældende branddøre, og det lever desuden op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhedsskiltning samt dansk standard, hvorfor skiltet altid vil blive godkendt af det lokale brandvæsen.
Det er vigtigt at branddøre holdes lukket, for at fastholde en passiv brandsikring på arbejdspladsen, som man derved kan opdele i sektioner så branden ikke spreder sig meget og med hastige skridt.

Et brandskilt der opfordrer medarbejderne til at holde branddøren lukket er derfor utrolig gavnligt, for at forebygge uheld i form af brand.

Skiltet kan hjælpe medarbejder med at holde den lukket efter arbejde eller i forbindelse med brand og dermed spille en vigtig rolle i den generelle brandsikring.
Specifikationer
Produktnavn Branddør Hold den lukket skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV