Branddør må ikke spærres skilt

Varenummer
H466
EAN:
Reference:
H466
Brandskilt med den danske tekst 'Branddør må ikke spærres ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 71,00 kr. 88,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Det er uhyre vigtigt, at du skilter med diverse brandskilte på din arbejdsplads, da dette er vigtigt for at fastholde en høj og gennemgående sikkerhed på arbejdspladsen. Specielt dette skilt er vigtigt, da det signalere, at branddøren ikke må spærres, da det kan resultere i brandulykker.

Hvis en branddør er spærret under en pludselig brand, er dette med til at forsinke flugten ud af det brandende lokale. Opsæt dette brandskilt på døren, så medarbejderne altid sørger for at branddøren ikke er spærret med nogle former for materiale. Dette kan derfor være en god idé at investere i dette brandskilt, hvis du ønsker at fastholde din arbjedsplads' høje sikkerhed.

Selve brandskiltet er produceret i en pang rød, der tiltrækker opmærksom, hvorfor det kommunikerer budskabet godt. Skiltet er trykt med en hvid tekst samt en hvid hjelm og flammer, der betyder "brandværnsforanstaltning". Skiltet skal placeres på begge sider af den valgte dør, der som oftes er døre, der enten holdes åben af paller, kiler eller andet.

Lige som de øvrige brandskilte hos JO Safety, lever dette skilt også op til Arbejdstilsynets række krav og vil derfor altid tilfredstille og godkendes af det lokale brandvæsen.
Brandskilte er vigtige for at fastholde en høj sikkerhed på arbejdspladsen og det kan være med til at medarbejderne huske den ikke bliver spærret.  
Hvis det begynder at brænde, er det yderst problematisk at branddøren er spærret, der kan forsinke flugten ud af rummet. Dette brandskilt kan være med til at sikre at medarbejderne husker at holde branddøren tilgængelig.

Det kan derfor være gavnligt at have denne type brandskilt, hvis du ønsker at fastholde en høj sikkerhed.
Specifikationer
Produktnavn Branddør må ikke spærres skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV