Branddør skilt med tekst og brandsymbol

Varenummer
H418
EAN:
Reference:
H418
Brandskilt med den danske tekst 'Branddør ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 71,00 kr. 88,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Hvis du ønsker at højne sikkerhedsniveauet på din arbejdsplads med skilte, der signalere hvor de forskellige branddøre er placeret, kan dette brandskilt være ganske anvendeligt til at vise diverse flugtmuligheder.

Det er en udbredt tendens blandt mennesker at gå i panik og miste overblikket, når blodet stiger til hovedet under en faretruende situation, og derfor er det vigtigt at du signalere hvor medarbejderne eller gæsterne skal bevæge sig hen under brænd.

Oftest er der kun et lille tidsrum, hvor der er mulighed for at undslippe en brænd, hvorfor dette skilt kan være med til at sikre medarbejderne eller gæsterne en hurtigere flugt fra det brændende lokale.

Dette er det mest almene og grundlæggende brandskilt. Det er produceret i en rød farve, der er meget opmærksomhedsvækkende, hvorfor flygtende hurtigt kan orientere sig. Teksten og den hjelm og flammern - der desuden betyder brandværnsforanstaltning - er trykt i en hvid farve. Skiltet skal naturligvis placeres på begge sider af den pågældende branddør.

Skiltet lever, ligesom øvrige skilte her på siden, op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhedsskiltning, hvorfor du er sikret, at dette brandskilt vil blive godkendt og skabe tilfredshed hos det lokale brandvæsen, der skal undersøge og godkende dine skilte.

Hvis du gerne vil have en høj sikkerhed på arbejdspladsen, med hurtige flugtmuligheder fra branden, så kan det være ganske gavnligt at have brandskilte der giver medarbejderne tydelige signaler om hvor branddørene er.

Der er en tendens til at nogle personer går i panik og mister overblikket, når det begynder at brænde og her er det vigtigt med klare markeringer af hvor de skal bevæge sig hen.

Man har kun kort tid, hvis man bliver fanget i en brand og disse brandskilte kan være med til at sikre en hurtigere flugt.
Specifikationer
Produktnavn Branddør skilt med tekst og brandsymbol
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV