Brandhane brandsikkerhedsskilt

Varenummer
H422
EAN:
Reference:
H422
Brandskilt med den danske tekst 'Brandhane ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 85,00 kr. 106,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
En brandhane er naturligvis en uhyre vigtig del af brandreddernes brandslukningsarbejde samt arbejdet med at skabe kontrol over situationen, da det kræver store mængder vand at skabe kontrol over en brand. Det er obligatorisk at brandhanen er let tilgængelig, hvorfor brandskilte der indikerer dens placering er uhyre relevante for brandvæsenets arbejde med at skabe kontrol over branden.

Et brandskilt der markerer brandhanens position, vil medføre en hurtigere fremførsel af det vand, der skal skabe kontrol over situationen. Dette brandskilt er uhyre obligatorisk og bør ophænges på enhver arbejdsplads, der har udstyret sine bygninger med en eller flere brandhaner.

Skiltet er produceret i en hvid plastik, der nemt kan ophænges på enhver væg. Efterfølgende er skiltet blevet belagt med en rød farve, der er både gennemtrængende såvel som opmærksomhedstiltrækkende. Skiltet er udstyret med et hjelm og flammerikon, der betyder "brandværnsforanstaltning" samt teksten "Brandhane". Der er intet krav om opsætning af dette brandskilt ved brandhanerne, men det anbefales kraftigt, da det kan ende med at rede inventar og sågar menneskeliv.

Skiltet vil med sikkerhed blive godkendt af det lokale brandvæsen, da det lever op til Arbejdstilsynets række af krav for sikkerhedsskiltning såvel som den danske standard for sikkerhedskiltning.
Brandhanen er selvsagt en vigtig del af brandslukningsarbejdet, da det vil kræve store mængder vand, for at slukke en brand. Brandvæsenet skal helst kunne finde frem til brandhanen på ganske kort tid og det kan man være til at sikre ved at opsætte brandskilte, der markerer dens position.

Et brandskilt der viser brandhanen, vil kunne give hurtigere fremførsel af vandet og de kan fås som vinkelskilte.

Dette brandskilt er bare et af de mange skilte der bør være på en sikker og ansvarlig arbejdsplads.
Specifikationer
Produktnavn Brandhane brandsikkerhedsskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV