Brandslange u/tekst, L-skilte - Efterlysende alu. - 200 x 200 mm

Varenummer
131045PANN
EAN:
5708387027478
L-skilt med symbol for 'Brandslange u/tekst' produceret på Efterlysende Alu HI300 i størrelsen 200 x 200 mm med Symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
371,00 kr. 463,75 kr.
371,00 kr. 463,75 kr.
371,00 kr. 463,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Det er uhyre vigtigt at arbejdspladsens brandslange bliver tydeligt markeret, da de tilstedeværende brandreddere ellers ikke har mulighed for udføre deres arbejde på hurtig og effektiv vis, hvilket er altafgørende under en brand.

Hvis der ønskes en effektiv og hurtig brandslukning, der også mindsker brandskaderne på virksomhedens inventar, materiel og bygninger, er det obligatorisk at opsætte skilte, der henviser brandredderne til brandslangens lokation. Skiltet kan naturligvis også være behjælpelig for øvrige tilstedeværende, der ved hvordan man skal håndtere brandslangen.

Skiltet er produceret i en hvid og fleksibel plastik, der giver rig mulighed for at ophænge skiltet på forskellige vis. Efterfølgende er skiltet blevet behandlet med en rød farve, der prydes af et stort hvidt piktogram, der forestiller en brandslange. Følgende skil skal placeres enten over brandslangen, uden på brandskabet eller ved indgangen til brandslangen, og du skal naturligvis også sørge for at området hvor skiltet er opsat er ordentligt oplyst, så skiltet kan ses fra enhver afkrog af lokalet.

Ovenstående brandskilt lever naturligvis op til den lange række af krav, der stilles af Arbejdstilsynet i forhold til sikkerhedsskiltning samt den danske standard for sikkerhedsskiltning. Skiltet vil derfor godkendes af det lokale brandvæsen.
Det er vigtigt at man tydeligt får markeret brandslangens placering, så brandvæsenet har mulighed for hurtigt og effektivt, at udføre deres arbejde.

Et vinkelskilt der markerer brandslangen er derfor meget vigtigt, hvis man ønsker en effektiv brandslukning og mindske brandskaderne på virksomheden.

Dette skilt vil være yderst brugbart for både de ansatte og brandvæsenet, samtidig med det har en efterlysende effekt.

Man bør benytte sig af det, hvis man gerne vil have et højt sikkerhedsniveau på arbejdspladsen.
Specifikationer
Produktnavn Brandslange u/tekst, L-skilte - Efterlysende alu. - 200 x 200 mm
Farve Rød / Hvid
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale Efterlysende aluminium (udendørs brug)
Størrelse 200 mm x 200 mm
Toldkode 83100000
IMPA Number
Standard DS-EN-ISO-7010-2011
Tykkelse 1,2 mm
Shape
Piktogram F002
Brand
Advarsler
Overflade Efterlysende
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV