Brandslange u/tekst vinkelskilt

Varenummer
131005
EAN:
Reference:
131005
Vinkelskilt med symbol for 'Brandslange u/tekst' der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 223,00 kr. 278,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Dette brandskilt lever naturligvis op til den række af krav, der stilles af Arbejdstilsynet i forbindelse med sikkerhedsskiltning samt den danske standard for sikkerhedsskiltning. Eftersom skiltet lever op til denne række af krav, vil det med sikkerhed blive godkendt af det lokale brandvæsen.

Hvis ikke en brand håndteres hurtigt, kan det hænde at branden spreder sig uhyre hurtigt, hvorfor det er nødvendigt at de tilstedeværende brandreddere hurtigt kan finde frem til en af virksomhedens brandslanger.

Et dobbeltsidet vinkelskilt, der indikerer placeringen af den nærmeste brandslange, kan være med til at sikre en hurtigere og mere effektivt arbejde fra brandreddernes side. Et sådant skilt giver ikke blot brandredderne bedre arbejdsbetingelser, men resultere også ofte i mindre brandskader på arbejdspladsens inventar og materiel.

Skiltet er produceret i en fleksibel hvid plastik, der kan ophænges på ethvert væghjørne. Det er efterfølgende belagt med en rød farve, der præges af to store hvide piktogrammer, der begge forestiller brandslanger. Dette brandskilt skal placeres enten over brandslangen, uden på brandskabet eller ved indgangen til den pågældende brandslange. Hvis der stilles et krav for opsætning af brandslanger i virksomheden, er der således også et krav for skiltning med et godkendt brandskilt.

Brand på arbejdspladser har det med at sprede sig rigtig hurtigt og derfor er det afgørende at brandvæsenet kan finde frem til virksomhedens brandslange, med det samme.

Det vil et dobbeltsidet vinkelskilt der markerer brandslangens placeringer, være med til at sikre. Det vil give brandvæsenet bedre arbejdsbetingelser og kan være med til at mindske de brandskader, der måtte opstå.

På mange område kan dette vinkelskilt altså spille en vigtig rolle, i virksomhedens sikkerhedsniveau over for situationer med brand.
Specifikationer
Produktnavn Brandslange u/tekst vinkelskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV