Brandtæppe brandskilt

Varenummer
H462
EAN:
Reference:
H462
Brandskilt med den danske tekst 'Brandtæppe ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Et Brandtæppe kan stoppe en mindre brand eller være med at sikre at den ikke breder sig, hvorfor det er vigtigt at opsætte brandskilte, der indikerer præcist, hvor på arbejdspladsen det nærmeste brandtæppe kan forefindes, så branden kan forhindres i at udvikle sig.

Dette brandskiltet er produceret i en hvid plastik og efterfølgende belagt med to røde bokse, hvor den øverste boks indeholder to piktogrammer, der forestiller en brandhjelm og flammer, mens den nederste boks indeholder teksten "Brandtæppe" med store hvide bogstaver.

Brandskiltet lever op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhedsskiltning, samt den Danske Standard. Vi garanterer derfor at ovenstående brandskilt, der indikere placeringen af et eller flere brandtæpper, vil blive godkendt og være velset ved det lokale brandvæsen.

Specifikationer
Produktnavn Brandtæppe brandskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV