CO2 -alarm - Plast - 140 x 420 mm

Varenummer
H428PE
EAN:
5708387021469
Brandskilt med den danske tekst 'CO2 ' produceret på Plast i størrelsen (½A3) 140 x 420 mm med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
114,00 kr. 142,50 kr.
114,00 kr. 142,50 kr.
114,00 kr. 142,50 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Et af de absolut mest anvendte sikkerhedsmæssige tiltag og redskaber, er uden tvivl alarmen, der ikke blot kan advare folk om farer, men også give instruktioner baseret på forskellige alarmlyde. Hvis en brand eller anden ulykke opstår, er det formidabelt med en alarm, der kan advare alle medarbejdere og besøgende i god tid.

Under brand kan en CO2-alarm være ganske gavnlig, men dette kræver naturligvis også et brandskilt, der indikere CO2-alarmens placering. Skiltning om alarmens placering forbedre muligheden for hurtigt at få igangsat alarmen og dermed også give arbejdspladsens medarbejdere mulighed for at reagere.

Brandskiltet er som bekendt produceret i en hård form for hvid plastik, der er nemme at hænge op. Skiltet har efterfølgende fået påtrykt en rød baggrund, der rummer både et hvid hjelm og flammerikon, der betyder "brandværnsforanstaltning" samt en hvid tekst, der siger "CO2-alarm". Ikonet er placeret i venstre side af skiltet og teksten er påtrykt i højre side. Brandskiltet skal placeres over udstyret, uden på skabet eller ved indgangen til CO2-alarmen.

Desuden kan du være sikker på, at dette brandskilt vil blive godkendt af det lokale brandvæsen, da det lever op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhedsskiltning.

Et af de sikkerhedsmæssige mest anvendte redskaber er naturligvis alarmen, der kan være med til at advare alle om farer. Hvis uheldet er ude på arbejdspladsen, er det vigtigt at alle bliver advaret i god tid.

Det kan en CO2 alarm være med til og et brandskilt der viser dens placering, vil være en god hjælp for den givne medarbejder. På den måde kan få sat alarmen i gang og arbejdspladsen har bedre muligheder for at reagere derefter.
Specifikationer
Produktnavn CO2 -alarm - Plast - 140 x 420 mm
Farve Rød / Hvid
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog Engelsk
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale Plast (indendørs brug)
Størrelse 140 mm x 420 mm
Toldkode 39203000
IMPA Number
Standard DS-EN-ISO-7010-2011
Tykkelse 1 mm
Shape
Piktogram F005
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV