Håndsprøjtebatteri skilt

Varenummer
H461
EAN:
Reference:
H461
Brandskilt med den danske tekst 'Håndsprøjtebatteri ' med tekst og symbol der følger forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 71,00 kr. 88,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Dette brandskilt der indikerer placeringen af et håndsprøjtebatteri, kan hjælpe tilstedeværende med at orientere sig og hurtigt finde det nærmeste håndsprøjtebatteri og de har derved nemmere ved at få kontrol over en brand.

Når der udbryder en brand, hænder det ofte at involverede bliver grebet af panik, hvilket kan betyde at overblikket forsvinder, hvorfor et brandskilt i denne sammenhæng er fuldstændig uvurderlige. Et velplaceret brandskilt kan i sidste ende resultere i mildere skader på arbejdspladsens inventar og materiel sågar redde menneskeliv.

Vores brandskilt er produceret i en hvid og fleksibel plastik, der kan ophænges på størstedelen af normale væge. Efterfølgende er skiltet belagt med en rød farve, der er både gennemtrængende og meget opmærksomhedstiltrækkende, derved kan skiltet nemt slå igennem med dets signal. Skiltet er ydermere udstyret med et piktogram, der forestiller et håndsprøjtebatteri samt teksten "Håndsprøjtebatteri".
Husk et håndsprøjtebatteri er kun effektivt, hvis dem der skal bruge det kan finde det under en presset situation.
Specifikationer
Produktnavn Håndsprøjtebatteri skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV