Hultang til kalibreringsmærker

Varenummer
402050
EAN:
5708387153597
Hultangen er til brug i forbindelse med eftersyn og kontrol arbejde, når maskiner og udstyr skal certificeres eller kalibreres, så det kan godkendes til videre brug. Laver let Ø 3 mm huller i standard kalibrerings- og godkendelsesmærker, som du kan bestille her på siden. 
Læs mere om varen
135,00 kr. 168,75 kr.
135,00 kr. 168,75 kr.
135,00 kr. 168,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Hultang til kalibrerings- og godkendelsesmærker

Hultangen er et uundværligt værktøj til eftersyn og kontrolarbejde, når maskiner og udstyr skal certificeres eller kalibreres. Den er designet til at lave nøjagtige Ø 3 mm huller i standard kalibrerings- og godkendelsesmærker for at markere, at kontrollen er gennemført. Med en længde på 150 mm og et klippehoved på 20 mm giver den præcise og konsistente resultater.

Hultangen er lavet af aluminium, hvilket gør den let og holdbar, så den nemt kan håndtere mærker og mærkeskilte i forskellige materialer. Dens funktion gør det hurtigt og nemt at markere, at en inspektion er foretaget, og sikrer, at udstyret er godkendt til videre brug.

Brug den sammen med de standard kalibreringsmærker, der passer til denne hulstørrelse, for at opnå pålidelige resultater og sikre, at alt udstyr kontrolleres korrekt.

Specifikationer
Produktnavn Hultang til kalibreringsmærker
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst No
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode 73069000
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV