Ildslukker u/tekst vinkelskilt

Varenummer
131006
EAN:
Reference:
131006
Vinkelskilt med symbol for 'Ildslukker u/tekst' der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 223,00 kr. 278,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Vinkelskilte kan forbedre medarbejdere og andre tilstedeværendes mulighed for at se skiltet på lang afstand samt fra flere vinkler, hvilket kan være ganske anvendeligt på større arbejdspladser. Et vinkelskilt der markerer placeringen af den nærmeste ildslukker, kan være med til at sikre en hurtigere reaktion blandt tilstedeværende, hvilket kan munde ud i nedsatte skader.

Eftersom vinkelskilte ofte resultere i en hurtigere reaktion fra de tilstedeværendes side, kan skiltet faktisk være med til at mindske skaderne på virksomhedens materiel samt inventar og sågar være med til at redde menneskeliv. Ønsker du at mindske chancen for at skader på vigtig inventar og materiel, anbefales det at benytte flest mulige brand- og sikkerhedsskilte.

Skiltet er produceret i en fleksibel plastik, der giver rig mulighed for at hænge skiltet op på ethvert hjørne. Ovenstående brandskilt prydes af en rød baggrund, der er belagt med to piktogrammer, der begge forestiller ildslukkere. Dette skilt skal placeres over ildslukkeren eller ved indgangen til ildslukkeren - det anbefales desuden at skiltet er placeret og oplyst således at det kan ses fra enhver afkrog i rummet.

Dette brandskilt lever naturligvis op til Arbejdstilsynets række af krav for sikkerhedsskiltning samt den danske standard for sikkerhedsskiltning.
Vinkelskilte kan være ganske anvendelige på arbejdspladsen, så de ansatte har mulighed for at se skiltet på lang afstand og i flere vinkler.

Således vil et vinkelskilt der markerer placeringen af virksomhedens ildslukker, være med til at sikre medarbejderne kan agere hurtigere.

Ved hurtigere at finde brandslukkeren kan vinkelskiltet faktisk hjælpe til at mindske skaderne på arbejdspladsen og har dermed sin klare berettigelse.

Specielt hvis man vil føre en ansvarlig sikkerhedspolitik, der kan være med til at mindske uheld og skader.
Specifikationer
Produktnavn Ildslukker u/tekst vinkelskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV