Internt varslingsanlæg brandskilt

Varenummer
H463
EAN:
Reference:
H463
Brandskilt med den danske tekst 'Internt varslingsanlæg ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 0,00 kr. 0,00 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
En yderst central del af enhver virksomheds sikkerhed, er et intern varslingsanlæg, hvis opgave er at alarmere og evakuere samt tilkalde brandvæsenet med en ufatteligt hast.

Et brandskilt der signalere det interne varslingsanlægs position er derfor altafgørende, da en tilstedeværende ellers ikke har mulighed for at finde og trykke på knappen i ordentligt tid, hvilket kan få katastrofale følger for både bygning, inventar såvel som mennesker.

I denne situation er et brandskilt, der indikere hvor virksomhedens interne varslingsanlæg befinder sig uhyre vigtigt, da kostbar tid ellers kan gå til spilde i jagten efter varslingsanlægget. Et brandskilt der markerer dette er vigtigt og bør derfor altid være placeret tydeligt og oplyst.

Skiltet er produceret i plastik og herefter belagt med en rød og gennemtrængende boks, der prydes af et stort hjelm og flammerikon i venstre øverste hjørne, der betyder "brandværnsforanstaltning" samt teksten "Internet varslingsanlæg - Ved brand: Tryk på knappen - Alarmér brandvæsenet - Kald 112". Skiltet skal enten ophænges over udstyret, uden på skabet eller ved indgangen til den interne varslingsalarm.

Skiltet er naturligvis produceret med fokus på Arbejdstilsynets række af krav for sikkerhedsskiltning samt den danske standard, hvorfor skiltet vil godkendes af det lokale brandvæsen.
En central del af virksomheders sikkerhed er et internt varslingsanlæg, der hurtigt kan give alarm og evakuering, samtidig med det medføre hurtigere udrykning af brandvæsenet.

Brandskilte er i den forbindelse afgørende for at medarbejderne nemt kan finde frem til det interne varslingsanlæg og trykke på knappen. Mangler man et skilt der tydeligt indikerer dets position, kan der gå kostbar tid med at finde det.

Et brandskilt der markerer dette er vigtigt og bør derfor altid være placeret tydeligt.
Specifikationer
Produktnavn Internt varslingsanlæg brandskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV