Kulsyresneslukker

Varenummer
H448
EAN:
Reference:
H448
Brandskilt med den danske tekst 'Kulsyresneslukker ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Et brandskilt, der markere hvor nærmeste kulsyresneslukker (også kaldt CO2-slukker) er opbevaret, kan været uhyre gavnligt samt være med til forhindre branden i at sprede sig yderligere. Et sådant brandskilt kan være behjælpeligt i pressede og panikprægede situationer, der kræver en hurtig indsats. I sidste ende kan dette brandskilt resultere i en bedre problemløsning under brand.

Skiltet er produceret i en hvid og glansfuldt plastik, der nemt kan ophænges på enhver væg. Skiltet er derefter belagt med to røde bokse. Den øverste boks er prydet af et stort piktogram, der forestiller en stor kulsyresneslukker/CO2-slukker. Den nederste boks er fyldt med teksten "Kulsyresneslukker". Det er naturligvis nødvendigt at skiltet er placeret så det kan ses uanset hvor i det pågældende rum du befinder dig - det anbefales således at skiltet er oplyst, når lokalet er mørklagt.

Skiltet lever naturligvis op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhedsskiltning, hvorfor det vil blive godkendt af brandvæsenet.
Brandskilte bør spille en vigtig rolle i sikkerheden på arbejdspladsen, i særdeleshed når det kommer til brandfarlige virksomheder, der er specielt udsatte for brandfarer.

Således er et brandskilt der markerer kulsyresneslukkernes placeringer gavnligt og med til at sikre en hurtigere og mere korrekt indsats fra medarbejderens side.

Brandskilte giver mange fordele, i og med det både hjælper medarbejderne i pressede situationer og sikrer en hurtigere indsats, der forhåbentlig medfører mindre skader. Altså en bedre problemløsning, hvis der opstår brand.
Specifikationer
Produktnavn Kulsyresneslukker
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV