Pulverslukker brandskilt

Varenummer
H442
EAN:
Reference:
H442
Brandskilt med den danske tekst 'Pulverslukker ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
En pulverslukker kan være ualmindeligt behjælpelig ved bekæmpning af mindre brande. En pulverslukker kan være uhyre effektiv, men det kræver dog at den pågældende brandtype reagere på pulvertypen. Hvis det ønskes at etablere en hurtig kontrol over situationen, handler det om at fremskaffe en pulverslukker hurtigst muligt, hvilket gøres lettest ved hjælp af brandskilte.

Et skilt dedikeret til blot at indikere hvor tilstedeværende har mulighed for at fremskaffe en pulverslukker, vil medføre en øget orientering og dermed også en hurtigere kontrol over branden og situationen i sin helhed, da det er muligt at håndtere branden effektivt med en pulverslukker.

Naturligvis vil pågældende brandskilt blive godkendt af det lokale brandvæsen, da det lever op til den danske standard såvel som den række af krav, der stilles af Arbejdstilsynet i forhold til sikkerhedsskiltning.
Pulverslukkere kan være med til effektivt at slukke brænde, hvis pulvertypen passer til den type brand der skal slukkes. For at man hurtigt kan slukke en brand og få kontrol over den, kræver det dog at man får fat i disse pulverslukkere og her kan brandskilte være afgørende.

Et brandskilt der signalerer pulverslukkerens placering vil nemlig ofte gøre, at de hurtigere får fat i den og kan anvende den til at håndtere branden både hurtigt og effektivt.
Specifikationer
Produktnavn Pulverslukker brandskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV