Rørbeskytter Profil R30

Varenummer
130321
EAN:
4250912300156
Rørbeskytter Profil R30 - gul/sort, 1 meter. Beskytter udsatte rør med høj synlighed og fleksibelt polyuretan, som yder optimal stødabsorbering. Temperaturbestandig fra -40°C til +100°C. Nem at montere med selvklæbende strimler. Overholder DIN 4102 B2. Ideel til lagerområder, maskiner og køretøjer.
Læs mere om varen
411,00 kr. 513,75 kr.
411,00 kr. 513,75 kr.
411,00 kr. 513,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Rørbeskytter til udsatte rør

Denne meget synlige rørbeskytter er til montering på markante og udsatte rør for øget personlig sikkerhed. Den er lavet af et fleksibelt og modstandsdygtigt materiale der yder en optimal stødabsorbering og de afskærmede rør fremstår synligt på grund af den klare sorte og gule farve. 

Rørbeskytteren kan absorbere stød fra mennesker, maskiner og udstyr. Rørbeskytterprofilen er ideel til montering i lager områder, på maskiner, på køretøjer eller direkte på en væg.
 

Materiale

Rørbeskytteren bliver lavet af polyuretan skum. Den patenterede fremstillingsteknik gør Rørbeskytteren ekstra fleksible. De sort/gule striber, der er med til at signalere advarsel, er beskyttet mod farve slid.
 
Profilerne er temperaturbestandig i området fra -40 ° C til + 100 ° C. Rørbeskytteren kan bruges indendørs såvel som udendørs og de er testet i henhold til DIN 4102 B2.
 

Montering af rørbeskytter

Rørbeskytter profilerne kan fastgøres hurtigt og nemt, med to medfølgende stærke permanente selvklæbende strimler, ved at beskyttelsesfolien fjernes, og profilerne trykkes på en rengjort overflade.

 

Specifikationer
Produktnavn Rørbeskytter Profil R30
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst No
Location
Materiale
Størrelse 1 m
Toldkode 39259010
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand BrandKnuffi
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland DE

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV