Skadelige eller irritende stoffer skilt

Varenummer
A369
EAN:
Reference:
A369
Advarselsskilt med symbol for 'Skadelige eller irritende stoffer' der følger forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 47,00 kr. 58,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Hvis en række af dine medarbejdere dagligt er omgivet af diverse skadelige stoffer, er det naturligvis uhyre vigtigt at dette er klart og tydeligt markeret, for at opretholde et højt og tilfredstillende sikkerhedsniveau. Et af de mange naturlige hjælpemidler er advarselsskilte, der både advarer og informerer, at der er forskellige skadelige stoffer i enten området eller i emballagen.

På denne måde kan et advarselsskilt både være en informationskilde for de tilstedeværende og advarer dem, så de dermed foretager de rigtige handlinger grundet de rigtige beslutninger. Dette er en fantastisk måde at mindske risikoen for uheld med de skadelige stoffer som hovedperson.

Ovenstående skilt er produceret i skriggule og sorte farver, der tilsammen danner et skilt, der er uhyre opmærksomhedtiltrækkende og derfor kan ses på mange meters afstand, afhængigt af størrelsen på skiltet. Skiltets midte er dækket af et stort sort ikon, der forestiller et "X", der betyder skadelige stoffer. Skiltet produceres og sælges i en lang række forskellige størrelser og materialer - eksempelvis fås skiltet både i lamineret selvklæbende plastik, selvklæbende plastik, almindelig plast samt aluminium. Desuden fås skiltet blandt andet i størrelserne 25 mm, 50 mm, 100 mm, 210 mm og 225 mm.

Er dine medarbejdere dagligt omgivet af skadelige stoffer, er det vigtig klart og tydeligt at få markeret det, for at opretholde et godt sikkerhedsniveau. En af de naturlige hjælpemidler er advarselsskilte der advarer om, at der er skadelige stoffer i området eller i emballagen.

På den måde kan advarselsskiltet både være med til at informere medarbejderne og advarer dem, så de træffer de rigtige beslutninger. På den måde vil man mindske risikoen for uheld, med disse skadelige stoffer.
Specifikationer
Produktnavn Skadelige eller irritende stoffer skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV