Stigrør standard brandskilt

Varenummer
H423
EAN:
Reference:
H423
Brandskilt med den danske tekst 'Stigrør ' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 71,00 kr. 88,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Stigrør skilteløsninger til dig!

Vi leverer stigrør skilte med mulighed for et tilvalg af valgfri tekst på brandskiltet. Du kan vælge at få teksten skrevet direkte på stigrør-skiltet eller som et sekundært skilt.

Hvad er stigrør?

Et stigrør er en fast rør installation i eller ved en bygning eller område, som gør det muligt for beredskabet hurtigt og sikkert at få bragt slukningsvand frem til faste aftapningssteder.

Hvordan skiltes ved stigrør

Tilslutning (indløbet) på et stigrør skal altid tydeligt afmærkes med et skilt med teksten "Stigrør". Brandskiltet skal være udført iht. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518 om sikkerhedsskiltning, samt DS/EN ISO 7010:2012 Grafiske symboler, Sikkerhedsfarver og sikkerhedsskilte.Billede af monteret stigrør skilt på væg

Enhver virksomhed, der har fokus på arbejdspladsens sikkerhed, bør have opsat en lang række brandskilte, der kan være med til at markerer hvor en lang række værktøj, der kan være brandvæsenet behjælpeligt er positioneret. Brandredderne har naturligvis ikke mulighed for at kende værktøjets lokation på forhånd, hvorfor disse skilte skal indikerer det.


Stigrør skilte hjælper brandfolkene

Et brandskilt der markerer stigrørenes position, er en fantastisk hjælp for brandredderne, hvis de er nødsaget til at slukke en brand på øvre etager. Ovenstående stigrør vil naturligvis udelukkende være påkrævet, hvis arbejdspladsen er udstyret med et stigrør, der kan benyttes af de tilstedeværende brandreddere.

Skiltet er produceret i en form for plastik, der kan ophænges på enhver væg. Skiltet er belagt med en rød farve, der er uhyre opmærksomhedstiltrækkende, hvilket sikre at skiltet formår at kommunikere signalet oprigtigt. Ligesom en lang række øvrige brandskilte, er dette også udstyret med et hjelm og flammerikon, der betyder "brandværnforanstaltning" samt teksten "Stigrør".

Både dette såvel som øvrige brandskilte må leve op til en række af krav for sikkerhedsskiltning, der stilles af Arbejdstilsynet. Brandskiltet lever desuden også op til den danske standard for sikkerhedsskiltning, der sikre godkendelse af skiltet hos det lokale brandvæsen.

Enhver ansvarlig virksomhed med fokus på sikkerheden, bør have en lang række brandskilte der kan være med til at vejlede og informere ikke mindst brandvæsenet, der af gode grunde ikke kender til udstyrets placering på forhånd.

Således er et brandskilt der viser hvor stigrørene kan findes, en rigtig god hjælp, hvis brandvæsenet skal slukke en brand på øvre etager. Dette brandskilt vil naturligvis kun være påkrævet, hvis din virksomhed har et stigrør, som brandvæsenet kan benytte.

Stigrør med supplerende tekst

Husk at hvis der kan opstå tvivl om hvilken trappe eller område et stigrør betjener, skal der opsættes supplerende skiltning ved stigrørstilkoblingen (indløb) og -afgreningerne (udløbene).
Du kan vælge mellem to udgaver, et stigrør skilt med supplerende tekst direkte på skiltet eller hvor der medfølger et supplerende skilt, til montering under stigrør skiltningen - vælg hvad passer dit behov bedst.
Stigrørskilt med valgfri tekst på Stigrør skilt med valgfrit tekst skilt
Specifikationer
Produktnavn Stigrør standard brandskilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV