Trykflasker Fjernes Ved Brand skilt

Varenummer
A322
EAN:
Reference:
A322
Advarselsskilt med den danske tekst 'Trykflasker fjernes ved brand' med Symbol og tekst der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Køb Trykflasker Fjernes Ved Brand advarselsskilt

Det lovpligtige advarselsskilt Trykflasker fjernes ved brand sikrer rigtig håndtering og tryghed for alle i hjem og på arbejdsplads.
JO Safety tilbyder skiltet i robust kvalitet, der holder år efter år i det lunefulde danske vejr. Du kan bestille det i plast, selvklæbende vinyl, magnetfolie, indvendigt trykt vinyl og refleks aluminium. Dette skilt fås i fire størrelser. Det følger reglerne for ISO 7010, og har et piktogram af en flamme og en eksploderende trykflaske og forstås internationalt.

Vælg de bedst egnede advarselsskilte

Det er vigtigt at vælge advarselsskilte, der passer netop til dit formål.

  • Vinylskilte har længst holdbarhed inden døre eller på en placering udenfor, hvor de hænger i ly for sol og regn. Skiltene kan fx klæbes på døre og ruder. De er nemme at tage ned igen, uden at de afsætter spor.
  • Skilte i refleksaluminium er robuste og præsentable kvalitetsskilte, der tåler udendørs ophængning og holder sig præsentable år efter år.
  • Plastskilte anbefaler vi at ophænge indendørs med silikonelim. Skiltenes levetid er længst, når de ikke hænger i direkte sollys.
  • Skilte i magnetfolie egner sig til biler og containere, der lejlighedsvis transporterer trykflasker.
  • Skilte i indvendigt trykt vinyl kan ophænges ude og inde. De er selvklæbende og har lang levetid og  kan bruges på vinduer.

Opsætning af skiltet Trykflasker fjernes ved brand

Brandvæsenet støder ofte på trykflasker både i virksomheder og private hjem. Trykflasker bruges blandt andet til svejsegas, lattergas, campinggas og ilt til mennesker med vejrtrækningsproblemer, ligesom ildslukkere er trykflasker.
 
Trykflasker står ikke altid fremme – derfor er det meget vigtigt at opsætte skilte rigtigt, så de ikke overses.
 

Sådan mærker du korrekt med advarselsskiltet:

  • Opsæt et gult advarselsskilt med teksten Trykflasker fjernes ved brand i øjenhøjde ved indgangen til det lokale, hvor trykflasken er. Hæng aldrig advarselsskiltet på selve døren, da det så er usynligt ved lukket dør. Suppler eventuelt med et skilt i vinduet.
  • Opsæt skilte, hvor der er mange trykflasker på samme sted udendørs.

 
Selve trykflasken skal være mærket fra fabrikantens side.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om skiltning. Bestil advarselsskiltet Trykflasker Fjernes ved Brand i dag.

Specifikationer
Produktnavn Trykflasker Fjernes Ved Brand skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV