Ujævnheder skilt

Varenummer
A365
EAN:
Reference:
A365
Advarselsskilt med symbol for 'Ujævnheder' der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 47,00 kr. 58,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Det er ikke unormalt at en virksomheder har et eller flere områder, hvor der er ujævne gulve eller andre ujævne underlag. I disse områder bør der naturligvis bruges advarselsskilte til at informerer og advarer medarbejderne mod de ujævne områder. På denne måde er du sikret at skiltet får en forebyggende effekt og er med til at mindske risikoen for uheld grundet ujævnheder.

Dog skal advarselsskiltet ikke placeres tæt på det ujævne områder, men derimod skal det placeres i god afstand fra det ujævne områder, så både ansatte og øvrige tilstedeværende, har mulighed for at reagere på skiltet. Dette skilt vil specielt være påkrævet hvis virksomheden ofte har besøg af håndværkere, leverandører eller andre samarbejdspartnere, der ikke har deres daglige gang på arbejdspladsen og dermed har samme kendskab til de pågældende ujævnheder.

Skiltet er formet som en trekant og er prydet af sorte og skriggule farver, der tilsammen skaber en særdeles opmærksomhedsvækkende kontrast, hvilket naturligvis er en uhyre vigtig faktor for et advarselsskilt, der skal mindske risikoen for uheld. Skiltets midte er prydet af et stort sort ikon - ligesom øvrige advarselsskilte - der forestiller en mand, der falder over en ujævnhed i gulvet.
Virksomheder der har områder med ujævne gulve bør bruge advarselsskilte til at informere medarbejderne om dette. På den måde kan skiltet virke forebyggende og mindske risikoen for uheld.

Advarselsskiltet skal naturligvis placeres i god afstand fra det ujævne område, så de ansatte og andre besøgende, har mulighed for at reagere på det.

Skiltet vil specielt være påkrævet hvis virksomheden ofte fra besøg af håndværkere, leverandører eller andre samarbejdspartnere, der ikke har deres daglige gang på arbejdspladsen og der har samme kendskab til ujævnhederne.
Specifikationer
Produktnavn Ujævnheder skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV