Høreværn påbudt skilt

Varenummer
P204
EAN:
Reference:
P204
Påbudsskilt med den danske tekst 'Høreværn påbudt' med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 57,00 kr. 71,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Høreværn påbudt - Bestil her

Hørelsen er en af de sanser vi mennesker helst ikke vil miste, så når man som virksomhed vil have et højt sikkerhedsniveau og beskytte medarbejdernes helbred er det godt at stille krav til, at de ansatte skal bære høreværn.
Det er bare også vigtig at gøre brug af påbudsskilte der viser, at høreværn er påbudt så medarbejderne er klar over det og husker det. Desuden vil besøgende være klar over, at de skal påføre sig høreværn og forbedre sikkerheden for dem.
 

Opsæt påbudsskilte tydeligt

Husk at påføre påbudsskiltet tydeligt for enhver og i god afstand til det larmende område. Skiltet er blåt med et hvidt høreværnssymbol, hvid tekst og leveres på flere slags materialer.
Der kan være tilfælde hvor det støjende arbejde foregår så spredt, at det kan blive svært at sætte faste påbudsskilte op, men her kan du så vælge vores fritstående skilte med Høreværn Påbudt, som kan flyttes rundt og stilles, hvor det er nødvendigt. Se mere her eller under vores relateret produkter.
Specifikationer
Produktnavn Høreværn påbudt skilt
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV