Velkommen til JO Safety

JO Safety er en moderne virksomhed, som trækker på 50 års erfaring inden for produktion af skilte

Hos JO er vi både stolte af at være brancheførende på viden og af vore state of the art produktionsfaciliteter i Danmark. At have vores designspecialister, udviklerne og produktionsteamet under samme tag giver et helt særligt faglig miljø, som afspejles i kvaliteten af de produkter, vi sender ud til kunderne. 

Fordi vi har akkumuleret viden gennem adskillige årtier, og anvender denne viden dynamisk over alt i virksomheden, er vi på forkant med udviklingen i vores branche. Det gør, at vi både kan servicere ethvert behov i overensstemmelse med gældende lovkrav, og at vi kan levere unikke løsninger til unikke behov.

Desuden sætter vi en ære i at arbejde sammen med vore kunder om udvikling af den ideelle løsning til netop dem. For os er overholdelse af regler og standarder en selvfølge – og vi er altid villige til at vise vejen til at gøre det endnu bedre.

Vi er specilister i sikkerhedsskiltning!

ISO 9001:2015 certificationISO 9001:2015 certification

Vi er stolte af at være ISO 9001:2015 certificeret

Certificering er din garanti for kvalitet i salg, produktion og levering af piktogrammer og sikkerhedsrelaterede skilte samt salg af sikkerhedsrelaterede handelsvarer til det skandinaviske marked.

“Korrekt skiltning redder liv, og vi er meget stolte af at levere netop det"

Vi er en dansk skiltevirksomhed, med et team af dygtige medarbejdere, der anvender den nyeste teknologi til at fremstille sikkerhedsskilte i højeste kvalitet, med en lang levetid og til en konkurrencedygtig pris.

Vi har alle slags kunder og vi leverer til både små og større danske og internationale virksomheder, samt offentlige institutioner, der værdsætter vores fokus på kundeservice og leveringssikkerhed i top.

Vi er et godt team der har opbygget erfaring inden for mange facetter af trykkeri branchen, og vi har derfor i mange år kunne tilbyde vores kunder ekspertrådgivning og produktion af produkter inden for både digital tryk og serigrafi.

Vi har specialiseret os ved at have en højtudviklet produktion og fokus på lagerstyring, og det har sikret at vi kan levere størstedelen af vores standardskilte på dag-til-dag basis og at vores grafikere hurtigt og let kan sætte specialskilte i produktion, hvis vores kunder står og mangler noget helt unikt. 

Vi tager sikkerhed alvorligt og det er vores ønske at hjælpe dig med at gøre din arbejdsplads til et trygt og sikkert sted for både dine medarbejdere og dine kunder/besøgende. Ringe til os for at få vejledning omkring, hvilke produkter vi kan tilbyde og hvilke der passer til lige præcis dit behov.

Vi er glade for vores ISO 9001:2015 certificering og at vi derigennem kan synliggøre, at vi arbejder professionelt og målrettet med vores procedurer, for kontinuerligt at kunne give vores kunder den bedst mulige service.  

JO Safety A/S’ kvalitetspolitik ...

  • at levere totalprodukter, som sikrer høj kundetilfredshed gennem fleksibilitet, fastlagte specifikationer, dokumentation og øvrige krav, som er aftalt med kunden.
  • at formidle viden og knowhow gennem værdiskabende kommunikation, der sikrer optimale løsninger i samarbejdet med kunden.
  • at værne om vores ressourcer gennem inddragelse af medarbejderne i det løbende kvalitetsarbejde, for at sikre engagement og kvalitetsbevidsthed på alle niveauer i organisationen og gennem løbende effektiviseringer af processer samt et vedholdende fokus på kvalitet, at minimere anvendelsen af ressourcer til gavn for miljøet.
  • at skabe varige forbedringer gennem innovation, løbende udvikling af produkter, processer og systemer der sikrer merværdi for begge parter.

JO Safety A/S

Skovalleen 24
4800 Nykøbing Falster

info@josafety.com

Telefon 70 77 77 33

CVR 26172489

Danske Bank:
Reg. nr. 3219
Konto nr.   3219287550
IBAN DK67 3000 3219 2875 50
Swift DABADKKK