3-sidet Samlingspunktskilt til montering på stander

Varenummer
132236
EAN:
5708387117032
3-sidet samlingspunktskilt bruges til at markere udendørs samlingssteder, der er fastlagt som en del af en evakueringsplan. Skiltet er synligt fra flere vinkler og sikrer, at alle nemt kan finde samlingsstedet i nødsituationer. Det monteres på en lige jernstander, som kan graves eller støbes ned for stabilitet. Opsætning af sådanne skilte er påkrævet af arbejdsmiljøloven og Beredskabsstyrelsens bekendtgørelser for at sikre effektiv evakuering og overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger.
Læs mere om varen
0,00 kr. 0,00 kr.
0,00 kr. 0,00 kr.
0,00 kr. 0,00 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Hvorfor skal jeg opsætte et samlingspunktskilt?

Ifølge arbejdsmiljøloven er det både arbejdsgiver og arbejdstager der har sikkerhedsmæssige forpligtelser. Det er arbejdsgivers ansvar, at arbejdspladsen altid er forsvarligt indrettet, og at gældende lovgivning overholdes til punkt og prikke. Det er ligeledes arbejdstagers ansvar at forholde sig til arbejdspladsens instruktioner i evakueringsprocedurer, brandslukningsudstyr og flugtveje.

Beredskabsstyrelsens bekendtgørelse om driftsmæssige forskrifter stiller også krav til institutioner, såsom universiteter og skoler, der som udgangspunkt er indrettet til 150 personer eller derover, at de skal følge skærpede krav om der skal foreligge evakueringsinstrukser og skiltes med flugtveje, samt der er krav om, at personalet skal instrueres i procedurerne for evakuering.

Hvornår bruges et 3-sidet samlingspunkt skilt?

Et samlingspunktskilt bruges til at markere et udendørs samlingssted, der er valgt i forbindelse med udarbejdelse af en evakueringsplan for en given bygning eller et lokale.

Hvordan opsætter jeg et samlingspunktskilt?

Det 3-sidet samlingspunktskilt kan monteres på en lige stander af en højde efter behov. Den lige jernstander kan du grave ned i jorden eller du kan støbe den ned i beton for at sikre den yderligere.

Anden relevant viden?

Husk at ved evakuering skal man forlade bygningen omgående og følge flugtvejene, angivet af grønne flugtvejsskilte frem til en nødudgang og/eller samlepladsen der er skiltet med et stort samlingspunkt skilt, hvor man vil modtage yderligere information.

Specifikationer
Produktnavn 3-sidet Samlingspunktskilt til montering på stander
Farve Grøn
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale Aluminium (udendørs brug)
Størrelse 450 mm x 450 mm
Toldkode 83100000
IMPA Number
Standard DS-EN-ISO-7010-2011
Tykkelse 1,5 mm
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade Refleks
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV