Explosives kl. 1.3 fareseddel

Varenummer
132273G
EAN:
Reference:
132273G
'Explosives kl. 1.3 fareseddel' med tekst og symbol
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 25,00 kr. 31,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Eksplosives kl. 1.3 Fareseddel

Denne eksplosives kl. 1.3 fareseddel opfylder kravene fra ADR-konventionen for korrekt identifikation af eksplosiver. Faresedlen er kvadratisk, tydeligt markeret med eksplosiv-symbol og teksten "1.3", og er tilgængelig i to forskellige materialer: selvklæbende vinyl og magnetfolie. Den selvklæbende vinyl er permanent klæbende og sikrer en stærk hæfteevne på forskellige overflader, mens magnetfolien giver en nem og fleksibel monteringsmulighed på metaloverflader.

Med en holdbarhed, der kan modstå op til 85 °C, er faresedlen ideel til anvendelse i varierende miljøer. Den er udviklet til at kunne modstå barske forhold, hvilket gør den pålidelig i forskellige transport- og opbevaringsmiljøer. Uanset om den bruges til permanente eller midlertidige installationer, sikrer den, at farlig gods korrekt bliver markeret og identificeret under transport.

Faresedlen lever op til de strenge krav fra ADR-konventionen, som sikrer sikker håndtering og transport af farligt gods på internationalt plan. Dette gør den til et uundværligt produkt for virksomheder, der arbejder med eksplosiver i klasse 1.3.

Specifikationer
Produktnavn Explosives kl. 1.3 fareseddel
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV