Fare advarselsskilt - Fritstående skilt - Plast 600 x 300 mm

Varenummer
401274P
EAN:
5708387077794
Fritståendeskilt med den danske tekst 'Fare advarselsskilt ' produceret på Plast i størrelsen 600 x 300 mm med tekst og symbol der følger DS/EN ISO 7010:2011 (Sikkerhedsskilte), samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
241,00 kr. 301,25 kr.
241,00 kr. 301,25 kr.
241,00 kr. 301,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Uanset virksomhedens størrelse og beskæftigelse, er det vigtigt at der opretholdes et højt sikkerhedsniveau på arbejdspladsen ved at advare om de potentielle farer, der findes i området. Især hvis der er særlig arbejdsområder, der er udsat for fare, bør man skilte med fritstående skilte for at markere disse farer.

Det er ikke altid disse farer er permanente, hvorfor et fritstående skilt vil være ideelt til dette formål. Et fritstående skilt har nemlig den fantastiske egenskab, at det kan flyttes efter behov og derfor placeres hvor og hvornår man ønsker at indikere faren. Det er de færreste virksomheder, der ikke rummer et arbejdsområde med potentiel fare, hvorfor dette skilt vil være gavnligt for en lang række virksomheder.Det fritstående skilt er produceret i en hvid og solid plastik, der har en størrelse, der lyder på 600 mm x 420 mm. Skiltet er simpelt og kommunikerer dets signal på fantastisk vis, da det udelukkende er prydet af et stort sort ikon i form af et udråbstegn samt teksten "Fare". Skiltet har nogle opmærksomhedstiltrækkende farver, dog er det især den gule baggrund, der tiltrækker de forbipasserendes opmærksomhed, hvilket også er grunden til at farven er valgt.

Det er vigtigt at virksomheder opretholder et højt sikkerhedsniveau og advarer om de potentielle farer der ligger. Hvis der er arbejdsområder med fare, bør man derfor benytte skilte til at signalere dette.

Det er bare ikke altid at faren er permanent og er det ikke tilfældet vil fritstående skilte være ideelt. De kan nemlig flyttes efter behov og placeres, når man ønsker at markere faren.

De fleste arbejdspladser rummer arbejdsområder med fare, så dette skilt vil gavne mange virksomheder.
Specifikationer
Produktnavn Fare advarselsskilt - Fritstående skilt - Plast 600 x 300 mm
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode 39191012
IMPA Number
Standard DS-EN-ISO-7010-2011
Tykkelse 2 mm
Shape
Piktogram W001
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV