Håndsprøjtebatteri, L-skilte - Efterlysende alu. - 200 x 200 mm

Varenummer
131047PANN
EAN:
5708387027492
L-skilt med symbol for 'Håndsprøjtebatteri' produceret på Efterlysende Alu HI300 i størrelsen 200 x 200 mm med Symbol der følger forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
371,00 kr. 463,75 kr.
371,00 kr. 463,75 kr.
371,00 kr. 463,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Vinkelskilte formår ofte at kommunikere signalet bedre end normale brandskilte. Vinkelskilte har en fantastisk informativ funktion, der tydeligt indikerer placeringen af virksomhedens udstyr og værktøj. Det er desuden også nemmere at læse vinkelskiltets signal, da det kan ses fra enhver vinkel.

Et vinkelskilt der markerer placeringen af nærmeste håndsprøjte, kan være uhyre relevant under brand, da tilstedeværende ofte gribes af panik i en presset situation som denne. Skiltet giver en tilstedeværende mulighed for at finde frem til håndsprøjtebatteriet og dermed skabe kontrol over situationen. Skiltet har desuden en efterlysende effekt, hvilket betyder at de tilstedeværende også kan se skiltet ved strømsvigt el.lign, der ofte medføres af brand.

Skiltet er produceret i en hvid og fleksibel plastik, der gør skiltet nemt at opsætte. Efterfølgende er skiltet blevet belagt med en rød farve, der prydes af et stort hvidt piktogram, der forestiller et håndsprøjtebatteri. Brandskiltet skal være synligt fra enhver afkrog af det pågældende lokale, hvorfor det skal placeres enten over håndsprøjtebatteriet eller ved indgangen til det pågældende håndsprøjtebatteri.

Ovenstående vinkelskilt lever naturligvis op til den række af krav, der stilles af Arbejdstilsynet i forbindelse med sikkerhedsskiltning såvel som den danske standard for sikkerhedsskiltning.
Vinkelskilte har en god informativ funktion, ligesom den tydeligt markerer placeringen af virksomhedens udstyr. Det kan nemlig være svært at se flade skiltes information, medmindre man står i den rigtige vinkel.

Vinkelskilte er et godt supplement og et vinkeskilt der viser håndsprøjtens placering, vil gøre at man hurtigere kan finde frem til det som ansat.

Samtidig vil dette skilt have en efterlysende effekt, så det ligeledes er brugbart i mørke. For kritiske situationer kan medføre strømsvigt på arbejdspladsen.
Specifikationer
Produktnavn Håndsprøjtebatteri, L-skilte - Efterlysende alu. - 200 x 200 mm
Farve Rød / Hvid
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale Efterlysende aluminium (udendørs brug)
Størrelse 200 mm x 200 mm
Toldkode 83100000
IMPA Number
Standard
Tykkelse 1,2 mm
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade Efterlysende
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV