Håndsprøjtebatteri, vinkelskilte - Efterlysende alu. - 150 x 150 mm

Varenummer
131027PAMM
EAN:
5708387057123
Vinkelskilt med symbol for 'Håndsprøjtebatteri' produceret på Efterlysende Alu HI300 i størrelsen 150 x 150 mm med Symbol der følger , samt forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
304,00 kr. 380,00 kr.
304,00 kr. 380,00 kr.
304,00 kr. 380,00 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Et vinkelskilt kan være behjælpeligt for både medarbejdere såvel som gæster, når det handler om at skabe et overblik over diverse værktøjers placering. Især et brandskilt som ovenstående, der markerer placeringen af nærmeste håndsprøjtebatteri.

Ved hjælp af dette skilt kan de tilstedeværende hurtigt finde frem til nærmeste håndsprøjtebatteri og dermed skabe kontrol over den opståede brand. Alene den mulighed vinkelskilte giver for at kunne se budskabet fra forskellige vinkler, kan være nok til at mindske skaderne på inventar og materiel, da tilstedeværende på den måde kan reagere hurtigere.

Skiltet er produceret i en fleksibel plastik, der giver dig rig mulighed for at placere skiltet på ethvert hjørne. Brandskiltet er efterfølgende belagt med en rød baggrund, der prydes af to store hvide piktogrammer, der begge forestiller håndsprøjtebatterier. Modsat mange andre brandskilte, er dette ovenstående skilt ikke udstyret med en tekst.

Det er uhyre vigtigt at skiltet bliver placeret enten over selve håndsprøjtebatteriet eller ved indgangen til håndsprøjtebatteriet. Skiltet skal naturligvis være placeret og oplyst på en sådan vis, at det kan ses fra enhver afkrog af det pågældende lokale. Hvis der i virksomheden er krav til opsætning af håndsprøjtebatterier, er der også krav om skiltning.
Vinkelskilte kan hjælpe de ansatte på mange områder, når det kommer til information om udstyrets placering. Det gælder ligeledes dette vinkelskilte, der markerer håndsprøjtebatteriets placering.

På den måde kan de ansatte hurtigere finde frem til håndsprøjtebatteriet og løse det givne problem. Samtidig vil vinkelskilte give mulighed for, at man kan se det i flere vinkler.

På mange områder er denne form for skilte, altså et godt supplement til de andre skilte og faresymboler virksomheden forhåbentlig gør brug af.
Specifikationer
Produktnavn Håndsprøjtebatteri, vinkelskilte - Efterlysende alu. - 150 x 150 mm
Farve Rød / Hvid
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale Efterlysende aluminium (udendørs brug)
Størrelse 150 mm x 150 mm
Toldkode 83100000
IMPA Number
Standard
Tykkelse 1,2 mm
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade Efterlysende
Montering Skrue
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV