Pas på mig skilt - Legende børn skilt (Privatretlig sort skilt)

Varenummer
Pas paa mig M
EAN:
Reference:
Pas paa mig M
Pas På Mig skilt med legende børn, designet for at øge sikkerheden i områder med børn. Skiltet har en tydelig grafik og tekst, der opfordrer bilister til at sænke farten og være opmærksomme på legende børn. Perfekt til boligområder, skoler og legepladser.
Læs mere om varen
Størrelse
44
44
44
44
44
Farve
As low as 461,00 kr. 576,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Fartdæmpende Privatretlige sorte skilte

Det nye PAS PÅ MIG skilt er udviklet i samarbejde med Vejdirektoratet og Rådet for Sikker Trafik, med udgangspunkt i det oprindelige PAS PÅ MIG Pige skilt (Legende Børn), tegnet af den svenske tegner Per Åhlin i 1957. Hans motiv med pigen og ballonen vandt en nordisk plakatkonkurrence om børns sikkerhed i trafikken.  

Hvorfor er skiltet sort og hvidt?

I forbindelse med at man gerne vil gøre det mere klart om et skilt er opsat af private eller en offentlig myndighed, har de privatretlige sorte skilte vundet frem i parkeringsmiljøer og blevet et lovkrav for at private kan håndhæve krav på deres område, så som at udskrive p-bøde til folk der holder  uretmæssigt på en privat parkeringsplads.

Det sorte PAS PÅ MIG skilt (legende børn skilt) efterlever disse nye tanker omkring korrekt skiltning opsat af private. Denne måde at skilte privatretligt med hvid tekst på sort baggrund har i mange år været brugt i Norge til at synliggøre at et skilt ikke er opsat af en offentlig myndighed. 

Hvad bruges PAS PÅ MIG skiltet i sort til? 

Det sorte PAS PÅ MIG skilt, bruges ligesom forgængeren, fra 1957, til at huske bilister på at i f.eks. boligområder kan være legende børn på gaden. PAS PÅ MIG skiltet er derfor udviklet til at have en præventiv fartdæmpende effekt og giver en større tryghed i nærområdet ved på forhånd at informere bilister om at de nu kører i et område, med høj risiko for børn på vejen.
sort privatretlig skilt med pas på mig fartdæmpende informationsskilt

Montage

Det sorte PAS PÅ MIG skilt bliver lavet på 2 mm aluminium, der er yderst robust og passer godt til montering i f.eks. en jern galge eller på en jern stander. PAS PÅ MIG skiltet leveres også på 3 mm dibond (aluminiums sandwichplade), der er et lettere materiale og særlig godt til f.eks. montering på væg/mur

Skiltet leveres i standard størrelsen 60 x 50 cm (god størrelse til galge), men kan produceres i alternative størrelser efter behov. 

Du kan bestille skiltet sammen med en galvaniseret jernstander eller en galvaniseret jerngalge, se vores galge og stander sortiment under sektion omkring jernvarer.

Specifikationer
Produktnavn Pas på mig skilt - Legende børn skilt (Privatretlig sort skilt)
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV