Pil rød - Gulvfolie - 400 x 400 mm

Varenummer
130163
EAN:
5708387028697
Gulvskilt med symbol for 'Pil rød ' produceret på Gulvfolie i størrelsen 400 x 400 mm med Symbol der følger forskrifter for sikkerhedsskilte, i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 518
Læs mere om varen
439,00 kr. 548,75 kr.
439,00 kr. 548,75 kr.
439,00 kr. 548,75 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse
Brandskiltet bruges for det meste til at gøre opmærksom på andre sikkerhedsskilte eller et bestemt område. Der opstår ofte panik under brand, hvorfor tilstedeværende hurtigt føler sig presset og desorienteret, og af denne grund bør et sådant skilt benyttes, da det giver de ansatte en vigtigt information såvel som en chance for at bevare overblikket.

Gulvskilte har den simple fordel, at de skaber ekstra opmærksom på dets signal og indhold. Skiltet kan samtidig også placeres hvor end det gavner mest. Generelt anbefales det at benytte sig af gulvskilte på arbejdspladsen, da de er fantastiske til at tilegne øvrige brandskilte ekstra opmærksomhed.

Skiltet er stort og opmærksomhedstiltrækkende. Det er produceret i en hvid plastik, der efterfølgende er belagt med en rød farve, der også er uhyre opmærksomhedstiltrækkende. Skiltet prydes således også af en stor hvid pil - skiltet kan naturligvis drejes således at den aflange pil kan pege både mod venstre og højre.

Ovenstående gulv- og brandskilt lever naturligvis op til den række af krav, der stilles af Arbejdstilsynet i forbindelse med sikkerhedsskiltning såvel som den danske standard for sikkerhedsskiltning. Du stilles derfor en garanti for at skiltet vil blive godkendt af det lokale brandvæsen.
Brandskiltet viser med en rød pil retningen og sikrer en bedre kriseløsning. Der opstår ofte panik, når det begynder at brænde og folk mister let overblikket.
Det er en af grundene til at man bør benytte denne type skilte, der giver de ansatte vigtig information og sikrer de bevare overblikket.
Gulvskilte har de fordele, at de skaber ekstra opmærksomhed på skiltets indhold og samtidig kan placeres, hvor de giver størst gavn. Der er derfor gode grunde til generelt, at gøre stor brug af gulvskilte på arbejdspladen.
Specifikationer
Produktnavn Pil rød - Gulvfolie - 400 x 400 mm
Farve Rød / Hvid
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk Enkelsidet
Tilpas tekst No
Location
Materiale
Størrelse 400 mm x 400 mm
Toldkode 83100000
IMPA Number
Standard
Tykkelse 0,35 mm
Shape
Piktogram
Brand
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV