SKIPPER A4-skilteholder

Varenummer
130180
EAN:
0799705990760
Skipper A4-skilteholder er ideel til at fremvise sikkerheds- og instruktionsskilte. Den er nem at montere på en Skipper enhed og inkluderer en klar plexiglaslomme til beskyttelse af dine A4-skilte.
Læs mere om varen
473,00 kr. 591,25 kr.
473,00 kr. 591,25 kr.
473,00 kr. 591,25 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

Skipper A4-skilteholder

Skipper A4-skilteholderen er designet til at rumme og beskytte sikkerheds- og instruktionsskilte. Dens funktionelle design gør den til et uundværligt supplement til Skipper produktsortimentet, hvilket giver dig mulighed for nemt at fremvise advarsler, salgsfremmende budskaber og instruktioner.

Funktioner og Fordele:

  • Høj Synlighed: Holder dine A4-skilte synlige og beskyttede, hvilket sikrer, at vigtige informationer altid er let tilgængelige.
  • Nem Montering: A4-skilteholderen er let at montere ovenpå en Skipper enhed, hvilket gør den fleksibel og praktisk.
  • Robust Design: Den medfølgende polycarbonatlomme beskytter dine skilte mod støv og skader, mens den robuste U-formede ramme sikrer, at skiltet holdes sikkert på plads.
  • Fleksibel Anvendelse: Perfekt til både indendørs og udendørs brug, og kan anvendes til en række forskellige formål, herunder sikkerhedsadvarsler, instruktioner og salgsfremmende budskaber.

For at bruge Skipper A4-skilteholderen skal du blot indsætte din A4-besked i den medfølgende polycarbonatlomme og sætte den fast i den U-formede ramme. Denne enkle opsætning gør det hurtigt og nemt at ændre og opdatere dine skilte efter behov.

Skipper A4-skilteholderen er det ideelle valg, når du har brug for en pålidelig og synlig måde at fremvise vigtige informationer på. Bestil nu og opgrader din afspærringsløsning med denne alsidige og robuste skilteholder.

Specifikationer
Produktnavn SKIPPER A4-skilteholder
Farve Sort
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst No
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse 28 mm
Shape
Piktogram
Brand BrandSKIPPER
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV