SKIPPER Fodsystem

Varenummer
130176
EAN:
0799705990890
Skipper fodsystem er designet til at stabilisere SKIPPER stolpen. Kan fyldes med vand eller sand for ekstra ballast og er inkluderet ved køb af et fuldt afspærringssystem.
Læs mere om varen
274,00 kr. 342,50 kr.
274,00 kr. 342,50 kr.
274,00 kr. 342,50 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

SKIPPER Fodsystem

Skipper fodsystemet er en essentiel komponent designet til at stabilisere SKIPPER stolpen, hvilket sikrer en robust og pålidelig opsætning af afspærringssystemer. Dette fodsystem kan fyldes med vand eller sand for ekstra ballast, hvilket øger stabiliteten og gør det ideelt til brug i krævende miljøer.

Produktdetaljer:

  • Stabil og Sikker: Fodsystemet er designet til at give ekstra stabilitet til SKIPPER stolpen, hvilket sikrer, at afspærringssystemet forbliver på plads, selv i blæsende eller travle områder.
  • Fyldbar med Vand eller Sand: Fodsystemet kan nemt fyldes med vand eller sand for at give den nødvendige ballast, hvilket gør det fleksibelt og tilpasningsdygtigt til forskellige anvendelser.
  • Inkluderet i Fuldt Afspærringssystem: Skipper fodsystemet er som standard inkluderet ved køb af et fuldt afspærringssystem, hvilket sikrer, at du har alt, hvad du behøver for at opsætte en effektiv afspærring.

Fordele:

  • Øget Stabilitet: Ved at tilføje vand eller sand til fodsystemet, øges stabiliteten markant, hvilket er vigtigt for sikkerheden på arbejdspladsen.
  • Alsidighed: Fodsystemet er velegnet til en bred vifte af anvendelser, herunder byggepladser, lagre, fabrikker og offentlige arrangementer, hvor det er nødvendigt at sikre områder effektivt.

Anvendelsesområder:

Skipper fodsystemet er ideelt til brug i forskellige miljøer, hvor der er behov for stabile og sikre afspærringsløsninger. Det kan anvendes i industrielle områder, på byggepladser, i lagre og til offentlige begivenheder, hvor der kræves en fleksibel og robust løsning til at opretholde sikkerheden og organiseringen.

Specifikationer
Produktnavn SKIPPER Fodsystem
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst No
Location
Materiale
Størrelse
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse 200 mm
Shape
Piktogram
Brand BrandSKIPPER
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV