SKIPPER Vægmonteringsbeslag

Varenummer
130173
EAN:
0799705990746

Skipper vægmonteringsbeslag gør det nemt at fastgøre en SKIPPER enhed til væggen, hvilket sikrer en stabil og sikker opsætning.

Læs mere om varen
308,00 kr. 385,00 kr.
308,00 kr. 385,00 kr.
308,00 kr. 385,00 kr.
?
Fri fragt med GLS

Ved online køb på over 1.000 kr.

Hurtig levering

Lagerførte varer leveres typisk på 1-2 hverdage

Dansk produktion

Egenproducerede skilte fra dansk fabrik

Sikker betaling

Betalt trygt med betalingskort, mobilepay, faktura og EAN

Produktbeskrivelse

SKIPPER Vægmonteringsbeslag

Skipper vægmonteringsbeslag er en robust og praktisk løsning til fastgørelse af en SKIPPER enhed på vægge. Dette beslag sikrer en stabil og sikker opsætning, hvilket gør det ideelt til permanente eller semi-permanente afspærringer i både industrielle og kommercielle miljøer.

Produktdetaljer:

  • Enkel Installation: Vægmonteringsbeslaget er designet til let og hurtig installation, hvilket giver en sikker og stabil fastgørelse af SKIPPER enheden på væggen.
  • Stabil og Sikker: Beslaget sikrer, at SKIPPER enheden forbliver sikkert på plads, selv i miljøer med høj trafik eller aktivitet.

Fordele:

  • Robust Konstruktion: Lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og pålidelighed under forskellige arbejdsforhold.
  • Fleksibel Brug: Ideel til både permanente og midlertidige afspærringer, hvilket gør det til en alsidig løsning for mange forskellige anvendelser.

Anvendelsesområder:

Skipper vægmonteringsbeslag er perfekt til brug i en række forskellige miljøer, herunder fabrikker, lagre, offentlige bygninger og byggepladser. Beslaget gør det muligt at oprette sikre og tydeligt markerede afspærringer, hvilket hjælper med at opretholde sikkerhed og organisation i arbejdsområder. Denne løsning er også ideel til at sikre afspærringer i korridorer, indgangsområder og andre steder, hvor det er nødvendigt at kontrollere adgang.

Specifikationer
Produktnavn SKIPPER Vægmonteringsbeslag
Farve
Konfiguration
Antal pr. pakke
Sprog
Sider med tryk
Tilpas tekst
Location
Materiale
Størrelse A3 - 297 mm x 420 mm
Toldkode
IMPA Number
Standard
Tykkelse 130 mm
Shape
Piktogram
Brand SKIPPER
Advarsler
Overflade
Montering
Oprindelsesland

Standarder vi arbejder ud fra

Hvad er ISO? Hvad er ISO?

Hvad er ISO?

ISO (International Organization for Standardization) er en internationale organisation, der arbejder med at skabe og opdatere standarder. Standarder der sikrer f.eks. ensartet skiltning, der forstås af alle uanset sprogkundskaber, dette mindsker risikoen for personskade, sundhedsfare og miljøforurening.

Arbejdstilsynet og Dansk Standard Arbejdstilsynet og Dansk Standard

Arbejdstilsynet og Dansk Standard

JO Safety’s standard sikkerhedsskilte overholder Arbejdstilsynets forskrifter for sikkerhedsskiltes udformning, piktogram og farve. Læs omkring lovkrav til sikkerhedsskilte og hvorledes du korrekt anvender sikkerhedsskilte, så du følger de lovmæssige krav for f.eks. placering, udformning og anvendelse.

Dansk Standard Dansk Standard

Dansk Standard

DS/EN ISO 7010 · GRAFISKE SYMBOLER
ISO 3864 · FORM OG FARVE
DS 2301-1 · PIKTOGRAMMER
ISO 16069 · LUMINANSKRAV